4 oktober 2023

natuurvertaler

✒︎literatuur en journalistiek ✒︎ natuur en taal ✒︎©sander jeroen grootendorst

Een kevertje bedenkt zich

1 min gelezen
Mijn platform, mijn blad. In vier foto's

Een groen bladsnuitkevertje wilde ervandoor, strekte de vleugeltjes al, ready for take-off. Maar het bedacht zich, kwam op zijn schreden terug. Landde nog vóór het was opgestegen. Of was het een test, een korte oefening in keuzevrijheid? Hoe dan ook: veilige haven. Die fotograaf gaat straks wel weer weg, hij vergiftigt mij niet. Ik blijf hier, hier op mijn platform, hier op mijn blad.

sander grootendorst © 2020 

Als blijk van waardering en ter ondersteuning van dit blog,
natuurvertaler.nl en Vlinderwerk Poëzietheater kun je een
bedrag naar keuze overmaken:

Betaling geschiedt veilig via iDeal.
Of rechtstreeks overmaken naar NL96ASNB0707472814 ten name van Natuurvertaler.
Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Vragen, opmerkingen? Vul dan het contactformulier in.

 

About The Author

Copyright © Alle rechten voorbehouden. | Newsphere door AF themes.